SCANDAL monstru la Therme Bucureşti. Motivul pentru care mai mulţi oameni au fost daţi afară

| 24 ian, 12:37

Scandal de discriminare la cel mai nou spa din București. Mai multe familii îi acuză pe manageri că i-ar fi dat afară din cauză că sunt ţigani, transmite România TV. Oamenii spun că vor sesiza Consiliul Național de Combatere a Discriminării.

Cu surle și trâmbițe s-a inaugurat acum aproape 10 zile cel mai mare spa din România. Un loc în care, spuneau managerii, poți să te relaxezi și să petreci momente frumoase alături de cei dragi.  Doar că nu toată lumea are voie în interior.

Mai mulţi romi susţin că au fost dați afară și umiliți de bodyguarzii. Președintele asociației florarilor din România, Florin Georgescu, se numără printre ei. 

"Am întrebat ce s-a întamplat? Mi-a zis bodyguardul: că sunteţi ţigani. Am răspuns că da, sunt cetăţean român de etnie romă. Care e problema? Mi-a spus că "nu mai aveţi voie voi ţiganii să intraţi aici", a povestit Florin Georgescu pentru România TV.

Incidentul s-a întâmplat şi cu alte familii de romi.

"După ce am parcat am mers la casa să plătim şi să intrăm. În momentul acela au venit 10 bodyguarzi şi ne-au spus să ne retragem să stăm de vorbă. Dânșii ne-au întrebat dacă suntem romi. Le-am spus că trăim în România şi avem trecut în buletin că suntem cetățeni români. Am cerut sa vorbim cu un manager, iar ei ne-au spus că nu avem ce vorbi pentru că suntem romi, iar ei au primit directivă să nu ne lase să intrăm. Am fost prin toată lumea, în Dubai, în Mali, peste tot, pe la hoteluri de 4-5 stele, dar am fost tratați bine și respectați peste tot. Aici am fost jigniti și denigrati. Am copii la facultate. Vreau să îi trimit acolo să se relaxeze dar imi este teama ca vor fi dati afara. Plătim taxe în aceata tara, suntem civilizaţi. Suntem florari, avem firme de flori, chiar nu suntem ultimii oameni, încât să fim tratați așa”, a declarat, pentru www.showbizreport.ro, Doina Nițu.

Potrivit România TV, oamenii au aşteptat o explicație din partea managerilor, însă nu au primit-o. Acum, ei au anunţat că vor sesiza consiliul național de combatere a discriminării.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ