Şcoala altfel: Elevii le-au recomandat lui Ponta şi Băsescu să colaboreze

| 11 apr, 2014

Un număr de 60 elevi au vizitat, vineri, Palatul Victoria, cu ocazia "Şcolii Altfel", pentru a vedea unde lucrează membrii Guvernului, s-au aşezat pe scaunele miniştrilor şi au explicat că nu au un preferat între preşedintele Băsescu şi premierul Ponta, dar le-au recomandat celor doi să colaboreze.

Întrebaţi ce decizii ar lua dacă ar fi la conducerea Guvernului, mulţi dintre elevi au spus că ar aloca mai mulţi bani pentru îmbunătăţirea sistemului de educaţie sau de sănătate şi ar acorda olimpicilor premii mai mari, notează Mediafax.

Întrebaţi de jurnalişti şi ce părere au despre relaţia tensionată dintre preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta, majoritatea elevilor au spus că nu au un preferat, dar au arătat că este important ca principalii oamenii în stat să colaboreze.

"Este o relaţie tensionată între cei doi, dar este mai bine ca ei să colaboreze, pentru că aşa se pot lua cele mai bune decizii", a spus unul dintre elevi.

Lor le-a fost prezentat şi Centrul Operaţional de Comandă al Guvernului, unde sunt monitorizate situaţiile speciale de urgenţă, iar vizita s-a încheiat în holul de primiri oficiale, unde elevii şi-au făcut fotografii la pupitrele amenajate pentru declaraţii de presă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ