Se anunţă prăpăd! Dovada că Băsescu A MINŢIT în privinţa lui Cocoş

| 20 feb, 22:47

În fața instanței de la ÎCCJ, Dorin Cocoș și-a admis vinovăția și s-a arătat dispus să colaboreze cu procurorii DNA. Faptul că Dorin Cocoș își recunoaște vinovăția este o lovitură foarte grea pentru fostul președinte Traian Băsescu, cel care a ieșit public să-l apere pe Cocoș și se declara convins că banii din ”Dosarul Microsoft” nu au ajuns pe mâna cuplului Cocoș&Udrea.

”S-a spus minciuna că Cocoş a încasat 9 milioane de dolari, când banii, cel puţin ceea ce ştiu eu, în cea mai mare parte a lor, sunt blocaţi în bancă, la solicitarea autorităţilor române, de doi ani. Deci sunt acolo, nu au ajuns la Cocoş şi nu mă interesează Cocoş în această ecuaţie, dar toată lumea o întreabă pe Elena Udrea: Dar cum ai avut nouă milioane de dolari şi ce ai făcut cu ei, unde sunt, nu se poate să nu ştii, că bănuiesc că nouă milioane de dolari sunt cam jumătate de camion”, a spus Traian Băsescu, într-o emisiune a postului B1 TV, pe data de 30 octombrie.

Potrivit lui Traian Băsescu, ”dacă au fost, au fost o mică parte”.

”Am văzut şi eu în documentele din dosarul Microsoft, că domnul Pescariu a adus bani şi lichizi, cu geanta, dar discutăm de nouă milioane de dolari. Deci e o mare minciună publică, o fi fost aşa înţelegerea, dar banii nu au ajuns la Cocoş, în mod cert sau nu în casă la Cocoş, însă ceea ce eu ştiu e că cea mai mare parte a banilor este blocată într-o bancă din Elveţia”, a mai spus Traian Băsescu.

Citeşte şi: Cocoşul l-a turnat pe buldog. Denunţul lui Dorin Cocoş care îl înfundă pe Vasile Blaga

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 feb, 10:47
Max Maxi
Prapad?! Sper sa aveti gura aurita!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ