Se întâmplă ACUM: Se votează la lumina lumânării

| 16 noi, 2014

Jumătate din oraşul arădean Curtici a rămas fără energie electrică, duminică, în jurul orei 16.40. Astfel, în toate cele cinci secţii de votare din localitate procesul electoral a fost oprit aproximativ zece minute, până când au fost aprinse lumânări şi au fost aduse lanterne.

Primarul oraşului Curtici, Nicolae Aaniţei, a declarat că o pană de curent afectează jumătate de oraş, începând de la ora 16.40, iar în acea zonă a localităţii se află toate cele cinci secţii de votare, care nu mai au energie electrică.

Şi preşedintele Biroului Electoral Județean Arad, Daniela Munteanu, a declarat că procedura de vot a fost reluată, iar la ora transmiterii acestei știri în continuare nu este curent electric la secţiile de votare din Curtici.

Referitor la această situaţie, ACL Arad a transmis un comunicat de presă în care arată că "în mod dubios, în Curtici s-a întrerupt curentul, iar oamenii nu pot vota".

Primarul oraşului spune că votul nu va mai fi întrerupt, chiar dacă nu se reia alimentarea cu electricitate.

Prezența la vot în județul Arad a fost, până la ora 16.00, de 40,65%.

Tag-uri: alegeri, Curtici, vot
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 noi, 2014
Vintila Elena
locuri de munca urgente !
Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ