DNA a pus sechestru pe averea fostului ministru Corneliu Dobriţoiu

| 14 mai, 2013

Direcţia Naţională Anticorupţie a pus sechestru pe averea fostului ministru al Apărării, Corneliu Dobriţoiu. Procurorii anticorupţie urmează să stabilească ce lucruri vor pune sub sechestru.

Fostul ministru al Apărării este acuzat că şi-a luat casa de la MApN sub preţul pietei, iar apoi a vîndut-o de 10 ori mai scump. Procurorii DNA vor să recupereze prejudiciul, iar cel mai probabil vor pune sechestru pe apartamentul de lux cumpărat de Dobriţoiu.

DNA a anuţat pe 16 aprile că a început urmărirea penală faţă de generalul maior în rezervă Corneliu Dobriţoiu, acuzat de abuz in serviciu contra intereselor publice in dosarul privind atribuirea nelegală a locuinţelor de serviciu. Valoarea prejudiciului în dauna Ministerului Apărării Naţionale este estimată la 1,2 milioane lei.

Corneliu Dobriţoiu a confirmat, în aceeasi zi, ca procurorii au început urmărirea penală în cazul sau pentru ca ar fi influenţat acordarea sau obţinerea unor foloase în dosarul privind atribuirea de locuinţe de serviciu unor cadre militare.

Mai multe cadre militare, între care şi generali, vizate în acest dosar vor fi audiate de procurorii militari de la DNA, au mai spus sursele judiciare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ