Secretarul general al PNL, Marian Petrache: Datoriile PNL depășesc trei milioane de euro. Trebuie să-i dăm înapoi

| 24 mai, 11:03

Datoriile PNL depăşesc trei milioane de euro, a recunoscut secretarul general al partidului, Marian Petrache, într-un interviu acordat lui Dan Andronic, la Lumini și Umbre, pe B1 TV.

Acesta a precizat că liberalii au acumulat restanţe în urmă cu 6 ani, de la campaniile electorale din 2009. Petrache susţine că toţi aceşti bani trebuie daţi înapoi şi că liberalii vor avea o altă abordare la viitoarele alegeri în urma condamnărilor din dosarul Referendumului.

"PNL are datorii, dar le-am recunoscut, le-am spus eu public, am stat de vorbă cu președinții, am stabilit niște cotizații ca să putem să dăm din ele. Datoriile PNL sunt din campaniile din 2009, campania la prezidențiale, campania la prezidențiale din 2014; am rămas cu datorii în jur de 30.000 de euro + 7.17 - 7.25 datoriile sunt din 2009, în jur de 3 milioane de euro, s-au cheltuit cum s-au cheltuit, asta e, trebuie să-i dăm înapoi", a spus acesta.

Secretarul general al PNL, Marian Petrache susţine că liberalii vor trata altfel viitoarele campanii electorale. Asta şi în contextul condamnărilor pe care Înalta Curte le-a dat în dosarul referendumului din 2012.

"Apariția unor noi legi electorale, apariția unei noi finanțări a partidelor, ce se întâmpla acum cu DNA categoric ne va obliga la altă abordare în campania electorală", a mai adăugat Petrache.

Tag-uri: Marian Petrache, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ