SECRETELE antice ale Celor Nouă Bărbaţi, gardienii cunoştinţelor INTERZISE umanităţii

| 30 aug, 2014

Datoria lor a fost de a păstra cele mai importante secrete ale umanităţii şi în acelaşi timp de a veghea asupra cunoaşterii absolute. De asemenea, au avut puterea de a controla destinul rasei umane şi de a împinge evoluţia în direcţia transmisă de zei.

Acesta a fost rolul principal al Celor Nouă Bărbaţi, supranumiţi şi gardienii secretelor universale, aleşi de către creatori pentru ca bunul mers, cât şi dezvoltarea rasei umane, să-şi menţină cursul impus.

Povestea societăţii secrete a Celor Nouă Oameni datează încă din perioada măreţului rege Asoka, care a domnit în India începând cu anul 237 î. Hr. Împăratul a fost o persoană remarcabilă, în cartea sa, Schiţă de istorie universală, HG Wells îl caracteriza ca precum un Luceafăr: “Printre zecile de mii de nume ale monarhilor adunate în cărţile de istorie, numele de Asoka străluceşte cel mai tare”.

Cu toate că Asoka este cunoscut precum un cuceritor, ştiinţa străveche ne spune că a fost împăratul care a promovat pentru prima dată vegetarianismul în rândul trupelor sale, a interzis alcoolul şi a încercat să inducă ideea absolută de pace. Asoka a respectat cu sfinţenie toate religiile şi a prezentat pacea precum o dorinţă acerbă a lui Dumnezeu.

Citeste si: Cele MAI MARI SECRETE ale României. Catacombele de sub Bucureşti

Asoka a fost un înţelept şi numeroase taine ale creaţiei şi evoluţiei au fost elucidate în timpul domniei sale. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care s-a luat decizia întemeierii societăţii secrete, intitulate sugestiv Cei Nouă Bărbaţi, care avea rolul de a proteja secretele umanităţii, cele pe care zeii le doreau departe de ochii oamenilor obişnuiţi.

Societatea deţinea 9 membri aleşi în funcţie de capacitatea lor intelectuală şi spirituală. Ei au fost izolaţi de lumea exterioară şi li s-au prezentat cele mai importante secretele ale vieţii, pe care trebuiau să le păzească prin orice mijloc posibil.

Pentru prima dată, în 1927 s-a aflat despre existenţa acestor gardieni ai secretelor universale. Talbot Mundy, un fost ofiţer de poliţie britanic, care a activat peste 25 de ani în India, a intrat în posesia unor documente secrete care descriau cu lux de amănunte societatea misterioasă a lui Asoka. Fostul poliţist a scris o carte, în care a expus o parte din aceste mistere care au clădit şi susţinut viaţa de la creaţie şi până la momentul respectiv.

În primul capitol este prezentată cea mai eficientă modalitate de a conduce lumea. Surprinzător, această tehnică nu implică violenţa, ci manipularea maselor.

Al doilea mare secret se referă la înţelegerea energiilor cu care au fost dotaţi oamenii şi manevrarea lor pentru a pune capăt vieţii. Se spune că judo este un sport dezvoltat din această tehnică.

Următoarele două capitole se axează pe microbiologie şi transmutarea metalelor. Se spune că cei nouă cunoşteau cu lux de amănunte modalitatea prin care materia putea fi modificată după bunul plac.

Cea de-a cincea parte descria comunicarea terestră, dar şi extraterestră. Acest fapt demonstrează că erudiţii antici erau conştienţi că în Univers există numeroase specii extraterestre şi mai mult de atât erau capabili că comunice cu ele.

Capitolul şase descria secretele gravitaţiei, al şaptelea prezenta cosmologia şi cel de-al optulea era un tratat despre lumină.

Cel de-al nouălea capitol descria secretele sociologiei. Aici, anticii, au descris evoluţia societăţilor, dar şi motivele declinului lor.

În acest fel, regele Asoka a ales nouă persoane pentru a menţine şi dezvolta cele mai de preţ teorii cu privire la originea vieţii de pe Terra. Legenda mai spune că regele primea constant cantităţi impresionante de aur, din surse necunoscute, pentru a dezvolta această societate secretă şi pentru a păstra cu sfinţenie secretele zeilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 sep, 2014
Părintele Potlogărie
Fiilor, nu vă lasaţi ademeniţi de falsele moaşte, vechi, tari si urât mirositoare! Vă rog să veniţi la biserică pentru că am să vă poftesc sub patrafirul meu. Aici veţi găsi unicele moaşte vii, compuse dintr-un organ cilindric, vânjos şi lung de 20 de centimetri, cu cap gros, precum şi două bile păroase şi mari asemeni unor ouă de struţ. Sunt fierbinţi, primitoare, izvorăsc o mireasmă dulce de ştromeleag şi dacă le molfăiţi alene, veţi trezi izvorul de mir sub forma unui jet alb, lăptos, fierbinte si reconfortant. Aşadar, nu mai aşteptaţi, ci poftiţi la coadă, la adevăratele moaşte făcătoare de minuni ale părintelui Potlogărie!
03 sep, 2014
Părintele Urticarie
Maica Ecaterina şi maica Filofteia sunt prezente la slujba de Izvorul Tămăduirii:
- Ai luat agheasmă ?
- Eee, am luat p~~a.
- Şi eu, ca proasta, am luat agheasmă!

***
Măicuţele mergeau pe bicicletă prin curtea mănăstirii. Maica stareţă:
- Nu mai faceţi atâta gălăgie, fetelor, că vă pun şaua la loc!

***
Un fost elev, la reuniunea de 10 ani, se adresează profesorilor săi din liceu:
- Stimaţii mei profesori, mă tot frământă o întrebare: chiar atât de idiot eram, de mă tot lăsaţi corigent?
- Vaaai, se poate, părinte?

***
- De ce mai au creier ortonauţii?
- Pentru că gestul contează.

***
Merge o femeie la un popă:
- Părinte, spovedeşte-mă. I-am făcut l~~a lui bărbatu-mi-o.
- Femeie, spune de trei ori Tatăl Nostru şi apoi mergi la râu să te speli pe mâini!
Pleacă femeia să se spele după ce a spus Tatăl Nostru, apoi ajunge acasă.
Soţul: Unde ai fost Mărie?
- La râu, să mă spăl.
- Si cụ cine te-ai întâlnit acolo?
- Cụ preoteasa, făcea gargară.

***
- De ce merge Iisus pe apă?
- Orice rąhąt pluteşte.

***
- Care este numele real al lui Iisus?
- Conchita Wurst.

***
Un pedofil, după moarte, rătăcind pe la poarta Raiului, către Sfântul Petru:
- Îl caut pe pruncul Iisus. Este aici?

***
- De ce Iisus nu s-a născut în Epoca de Piatră?
- Pentru că nu existau cuie.

***
- Care este diferenţa dintre Iisus şi o icoană a lui Iisus?
- Pentru icoană ai nevoie de un singur cui.

***
- Care este deosebirea dintre o femeie şi o biserică?
- În biserică mai întâi intri şi tocmai apoi te rogi.

***
- De ce moare Iisus în fiecare an?
- De supărare, pentru că vede că ortonauţii sunt din ce în ce mai idioţi.

***
- Se poate ruga un ortonaut în patru labe?
- Evident că da: una de dimineaţă, două la prânz şi una seara.
02 sep, 2014
John Smith
Nu este o stire
este o nuvela de fictiune.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Nine_Unknown
31 aug, 2014
Stareţul Slobozie
Fiindcă nu are încredere în băncile de spéŕmã, un preot a decis să-şi ţină spéŕma în sfântul potir

O consecinţă directă a crizei este că tot mai puţini oameni au încredere în bănci, inclusiv băncile de spéŕmã, arată un sondaj recent. Astfel, un preot inventiv a decis să-şi păstreze spéŕma în sfântul potir, departe de privirile curioase ale credincioşilor sau de eventualele enoriaşe care poftesc la boaşele părintelui.

“Să-mi depun spéŕma la bancă ? Aţi înnebunit ? Nu mi-aş depune nici măcar banii pe care-i obţin prin jupuirea fraierilor care vin să-mi asculte sporovăiala duminicală.” a spus părintele Maricel Pedofileanul. “Ăia de la bancă sunt nişte incapabili, poţi să te trezeşti că îţi pierzi în câteva clipe spéŕma de-o viaţă. Eu fac muncă manuală la fiecare rugăciune, nu vreau să mă trezesc că pleacă vreunul cu toată averea mea într-o valiză.”

Pe de altă parte, există preoţi care aleg să-şi păstreze spéŕma în cădelniţă sau în sticlele cu vin liturgic: “Credincioşii sunt de-a dreptul înnebuniţi după vinul liturgic. Într-adevăr, unii se mai întreabă din când în când de ce are gust bizar şi consistenţă cleioasă, dar le spunem că acest lucru se petrece datorită credinţei noastre bimilenare, vii şi nealterate. Intenţionăm ca în viitorul apropiat să introducem în parohii moaşte marinate în spéŕmã, dar acestea vor fi rezervate enoriaşilor premium, acelora care ne fac reclamă pe net sau postează pe Facebook citate din Arsenie Boca, Ilie Cleopa, Iustin Pârvu şi Petre Ţuţea.”
31 aug, 2014
BOR Breaking News
Biserica Ortodoxă Română a lansat şamponul mănăstiresc

Doamnelor şi domnilor, fraţi şi surori! Deoarece nu doreşte ca drept-credincioşii să intre în contact cu produse de provenienţă păgână, Preafericitul Patriarh Daniel a hotărât ca aceştia să folosească doar şamponul Arsenie Boca, plin de har, 100% ortodox, destinat spălării pe creier.

Puteţi gândi cu propria minte fără să aveţi nevoie de clişeele promovate de preoţi? Creierul dumneavoastră funcţionează ireproşabil? Logica, raţiunea şi spiritul critic vă definesc? Aveţi bacalaureat sau aţi finalizat studiile universitare? Noul şampon Arsenie Boca vă eliberează de aceste afecţiuni diabolice, permiţând doar „învăţăturile” Bisericii. Aveţi îndoieli în privinţa religiilor şi a zeilor? Doriţi să scăpaţi de păcatul strămoşesc: circumvoluţiunile? Neuronii constituie o povară? Sinapsele vă incomodează? Harul şamponului Arsenie Boca face ca toate aceste impedimente apăsătoare să dispară ca prin minune, lasându-vă creierul neted astfel încât muştele să vă poată patina pe el.

Reţineţi faptul că doar astăzi Biserica Ortodoxă Română vă vine în ajutor pentru a ajunge în Rai. Cumpărând produsul de mai sus, primiţi, în mod suplimentar, un pachet de lumânări şi o porţie de colivă. Toate acestea la preţul de numai 30 de arginţi! Nu mai aşteptaţi! Sunaţi chiar acum la 0722.666.666 şi veţi beneficia de o promoţie de-a dreptul divină!

Folosiţi zilnic şamponul Arsenie Boca pentru a avea o minte ageră precum cea a unei râme călcată de tramvai! Cel mai bun remediu împotriva maladiei numită inteligenţă!!!

Şamponul Arsenie Boca - pentru o minte sclipitoare!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ