Secretul LAUREI CODRUȚA KOVESI. Ce face șefa DNA în timpul săptămânii

| 17 mai, 11:51

De când este procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi nu prea mai are viaţă personală. Nici nu este interesată foarte mult de acest aspect, după cum a afirmat într-un interviu la Pro TV, ci susţine că va avea timp după terminarea mandatului să facă planuri în domeniul personal.

Pentru a se menţine în formă şi pentru a face faţă zecilor de ore petrecute la birou, şefa DNA frecventează o sală de sport. Aceasta a dezvăluit că face sport de 4-5 ori pe săptămână.

Citește și: BOMBĂ! DNA folosește propriul serviciul tehnic pentru ca SRI să nu aibă acces la conținutul INTERCEPTĂRILOR

Fostă baschetbalistă la Clubul Sportiv Școlar Mediaș, de unde a fost selecționată în echipa națională de baschet feminin-cadete a României, cu care a câștigat în 1989 la Timișoara titlul de vicecampioană europeană, Kovesi a mai declarat că nu a mai jucat baschet de doi ani. Însă, dacă ar fi cazul, ar putea oricând să-şi arate calităţile de baschetbalistă.

Citește și: LAURA CODRUȚA KOVESI este dezamăgită:"...ar trebui să vedem o schimbare de mentalitate"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ