Şedinţa CNA prezidată de Narcisa Iorga a fost suspendată din cauza Laurei Georgescu

| 07 oct, 2014

Narcisa Iorga, membru CNA, o acuză pe şefa instituţiei, Laura Georgescu, de boicotarea şedinţei CNA, care ar fi trebuit prezidată de Narcisa Iorga.

"Am suspendat ședința înainte de a începe întrucât Laura Georgescu și susținătorul ei fidel Christian Mititelu nu s-au prezentat. Am așteptat 30 de minute. N-au răspuns secretarelor la apeluri. N-au anunțat că întârzie, așa încât să convenim o amânare a orei de începere. Nu și-au asumat nici măcar un boicot al ședinței conduse de mine și motivele pentru care ar face acest lucru. Fără cei doi, nu era cvorum de ședință. Plângerile DNA, CSM și a doamnei Kovesi, despre care vorbeam în postarea anterioară, rămân în aer sau pot fi preluate de următorul președinte de ședință care va fi Valentin Jucan, dacă va dori. Antena 3, dormi liniștită! Președintele CNA lucrează pentru tine!", scrie Narcisa Iorga pe Facebook.

Ce spunea Narcisa Iorga înainte de suspendarea şedinţei

Astăzi, cu exact o săptămână înainte de finalul mandatului de membru CNA, mi-a venit rândul să conduc ședința publică. Am pus pe ordinea de zi două cazuri:

1.reclamațiile DNA, CSM și a doamnei Laura Codruța Kovesi cu privire la emisiunile Antenei 3 în care procurorul șef al DNA și președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, Livia Cinteză, erau acuzate, la Antena 3, că au primit bani de la Bercea Mondial.

2. reclamațiile cu privire la incidentul lui Mircea Badea cu motocicliștii.

Sper să ajungem să le discutăm, dar asta nu depinde doar de mine, ci de toți membrii Consiliului, dacă vin și dacă rămân în ședință până la sfârșit, căci cvorumul e aproape de limită, cât de mult vor să vorbească pe subiecte mai puțin importante etc. Restanțe sunt multe și vechi. Unele din martie. Vom vedea ce va ieși!



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ