Şedinţă de ULTIMĂ ORĂ a coaliţiei de guvernare, la sediul PSD

| 24 aug, 09:58

Coaliţia de guvernare se întâlneşte luni, într-o şedinţă de ultim moment înainte de discutarea unor chestiuni de maximă importanţă în Parlament. Întâlnirea are loc de la ora 10, la sediul PSD.

Potrivit unor surse politice, printre subiectele abordate de liderii coaliţiei de guvernare se află Codul Fiscal, legea salarizării unitare şi votul prin corespondenţă.

Senatul se reuneşte luni, 24 august, de la ora 15,00, în sesiune extraordinară, pentru dezbaterea şi votarea cererii de reexaminare a noului Cod fiscal transmisă de şeful statului Klaus Iohannis.

Tot luni, biroul Comisiei de Cod electoral se întâlneşte cu reprezentanţii grupurilor parlamentare pentru a discuta proiectul Legii votului prin corespondenţă.

Citeste si: Victor Ponta, zece întrebări pentru partidele politice înaintea sesiunii extraordinare a Parlamentului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 aug, 21:43
Ana
Cel mai bun program acum! E bine sa te alaturi si tu cu incredere acum celui mai revolutionar si mai nou program prin care, cu o munca deosebit de interesanta, poti avea multumirea de a-ti completa stand acasa castigurile lunare. Aici nu se cere experienta sau vechime, ci numai ambitie si vointa de a-ti construi un viitor mai bun. Cere acum mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ