Victor Ponta: România are creștere economică și poate investi în Republica Moldova

| 25 aug, 21:14

România, având acum o creștere economică, poate să meargă mai departe și să investească în Republica Moldova, însă este important să existe un control la Chișinău, ca banii să ajungă în proiectele planificate, a declarat premierul Victor Ponta într-un interviu pentru Radio Moldova, transmite marți agenția IPN.

Șeful Guvernului de la București a subliniat că, în cadrul vizitei pe care urmează să o efectueze la Chișinău pe 27 august, când Republica Moldova marchează Ziua Independenței, va discuta acest subiect cu omologul său moldovean Valeriu Streleț.

Victor Ponta a declarat totodată că este bucuros pentru faptul că în ultimii 2-3 ani s-a trecut la fapte concrete în relațiile dintre România și Republica Moldova, menționând construcția gazoductului Iași-Ungheni, renovarea grădinițelor, donația de microbuze.

În același timp, premierul Victor Ponta a afirmat că nu întâmplător România a ajuns principalul partener comercial al Republicii Moldova, adăugând însă că ''mai sunt multe de făcut pe partea de infrastructură, pe partea de reforme''.

Premierul Ponta a dat asigurări că România va continua să sprijine Republica Moldova în procesul de modernizare și de reformare.

''Voi spune la Chișinău că tot ce poate face România pentru a ajuta Moldova în momentele complicate va face. Nu v-am lăsat la greu și nici nu se pune problema să vă lăsăm'', a ținut să sublinieze Victor Ponta în interviul pentru Radio Moldova, potrivit agenției citate.

Citește și: Băsescu: Şansa Republicii Moldova de a ajunge în Uniunea Europeană este UNIREA cu România

loading...

Ştirile orei

STIRIDESPORT.RO
h
2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 aug, 09:26
Doina Balasa
OPORTUNITATE
Caut Parteneri in Retea Marketing ! Alaturi de mine si echipa din care fac parte, ai oportunitatea de a-ti suplimenta veniturile ! Incheiati imediat contract legal de comision si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Nu este un job, ci o afacere. Activitatea o veti desfasura acasa la dumneavoastra de la calculatorul personal. Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - varsta minima 18 ani - rabdare - seriozitate. Nu este necesara experienta. Oferim pregatire si suport profesional pana in punctul in care veti reusi sa va descurcati singur in aceasta activitate profesionala! Oferim si cerem seriozitate maxima. Solicitati acum detalii , cu textul INFO, la adresa de email: [email protected]
25 aug, 21:39
Ana
Cel mai bun program acum! E bine sa te alaturi si tu cu incredere acum celui mai revolutionar si mai nou program prin care, cu o munca deosebit de interesanta, poti avea multumirea de a-ti completa stand acasa castigurile lunare. Aici nu se cere experienta sau vechime, ci numai ambitie si vointa de a-ti construi un viitor mai bun. Cere acum mai multe informatii la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ