Şefa DNA: Voiculescu SCAPĂ de acuzaţii dacă nu este condamnat până în luna decembrie

| 11 iun, 2014

După mai mult de șase ani de tergiversări juridice, mutări ale dosarului prin diverse instanțe și nenumărate amânări, mogulul Antenelor, Dan Voiculescu, este la numai șase luni distanță de momentul mult-așteptat în care poate scăpa basma curată! A confirmat acest lucru aseară, la TVR, șefa DNA, procuroarea Laura Codruța Kovesi, scrie reportervirtual.ro.

Invitată marți seară la TVR 1, Kovesi a fost întrebată când se vor prescrie faptele de care este acuzat Voiculescu în Dosarul ICA, iar aceasta a precizat ca este vorba de luna decembrie:

“Un dosar care a fost pe rolul instantelor mai mult de sase ani e important sa se solutioneze printr-o hotarare (…) nu sa stam sa asteptam sa intervina prescriptia”, deoarece in caz contrar “putem deveni suspiciosi cu privire la cei care treneaza judecarea”, a adaugat Kovesi.

Curtea de Apel Bucuresti a dat ieri o nouă amânare, a patra, în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), în care inculpat este şi mogulul Dan Voiculescu, patronul Intact.

Presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a fost trimis in judecata in decembrie 2008 de procurorii DNA, in calitate de actionar majoritar al SC Grupul Industrial Voiculescu si Compania (Grivco) SA Bucuresti, de membru al Adunarii Generale a Actionarilor si al Consiliului de Administratie ale ICA si de membru al AGA si director general al SC ‘Bioprod’ SA Bucuresti.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

11 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 iun, 2014
Liviu
De acuzațiile false care i se aduc!!! Fiindcă nu aveți nici o proba împotriva lui
12 iun, 2014
pacepa
dna=mafia din romania
NU MAI BATETI CAMPII NENOROCITILOR NU MAI MINTITI LUMEA CA DEJA SUNTETI PENIBILI SI PATETICI NE-ATI PLICTISIT CU DEZINFORMAREA PE CARE O FACETI IN FIECARE ZI.
12 iun, 2014
Librarul
acuzatii contra lui voiculescu nu exista
voiculescu oricum va ramane in libertate, pentru ca probe impotriva lui nu exista. nu pot spune acelasi lucru si despre basescu care odata ce va intra pe mana justitiei nu va mai scapa teafar
12 iun, 2014
Alin Ache
Sunt atatea nereguli in dosarul ICA incat nici nu stiu de unde sa incep. Nu se taragana atata daca existau dovezi si nu era presiunea lui Basescu-alcoolicul.
12 iun, 2014
Jenescu Sergiu
.
Pai daca dovezile erau prezente si solide cum se lauda doamna Kovesi, nici mama avocatilor nu puteau sa prelungeasca dosarul asta atat. Asta ridica semne de intrebare.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ