Şeful Poliţiei Piatra Neamţ a DEMISIONAT după ce a bătut o minoră în sediul instituţiei pe care o conducea

| 20 mar, 2014

Şeful Poliţiei Municipiului Piatra Neamţ, Cezar Constantin Filip, a demisionat, miercuri seară, după ce a apărut într-o înregistrarea video în care se vede cum loveşte o fată de 14 ani. Scena revoltătoare a fost surprinsă de o cameră de supraveghere. Comisarul a lovit-o pe adolescentă cu pumnii şi picioarele, iar un alt agent a privit totul fără să intervină.

Inspectorul general al Poliţiei Române, Petre Tobă, a trimis, miercuri, Corpul de control la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, care a declanşat la rândul său o anchetă în cazul şefului Poliţiei Piatra Neamţ.

Miercuri, pe internet, a fost postat un filmuleţ în care şeful Poliţiei Piatra Neamţ, Cezar Constantin Filip, apare lovind o minoră, cu palmele şi picioarele, în mod repetat. Totodată, şeful poliţiei municipale o trage de păr şi o îmbrânceşte pe fată.

Incidentul s-a petrecut pe 8 martie. Minora de 14 ani face parte dintr-o bandă de hoţi de buzunare şi a fost prinsă în flagrant chiar de şeful poliţiei Piatra Neamţ. Dusă la audieri, fata a fost bătută de comisarul Filip Constantin. Alături de el se afla încă un poliţist, care nu a intervenit deloc.

Comisarul Cezar Filip este în prezent în concediu de odihnă. Adolescenta agresată este cercetată, alături de alte persoane, în mai multe dosare de tâlhărie şi furt. În urmă cu mai bine de un an a fost anchetată, alături de alţi minori, într-un dosar de tâlhărie urmată de moartea victimei.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ