Prima semifinală a Ligii Campionilor, Bayern Munchen- FC Barcelona, la 21:45

| 23 apr, 2013

Diseară va avea loc primul meci din cadrul semifinalelor Champions League. Protagonistele serii sunt Bayern Munchen, finalista ediţiei trecute a competiţiei, şi fosta campioană a Europei, FC Barcelona.

Deşi cele două adversare din această seară au două dintre cele mai puternice echipe din lume, calificările lor în semifinalele Champions League nu au fost deloc asemănătoare, scrie Sptfm.ro

Bayern a ieşit victorioasă în ambele partide disputate cu Juventus în "sferturi", moment în care Barcelona a trecut cu emoţii de PSG.
Bayern nu se va putea baza în meciul de la Munchen pe golgheterul Mario Mandzukic, care este suspendat, dar Jupp Heynckes are la dispoziţie doi atacanţi care şi-au dovedit eficienţa în ultimile meciuri jucate, Pizzaro şi Mario Gomez.
De cealaltă parte, Barcelona are probleme în defensivă, acolo de unde Puyol şi Maschelano vor lipsi din cauza unor accidentări. Vestea bună pentru catalani este că Messi ar putea reveni în "11"-le "extratereştilor" după ce, în ultimul meci de campionat, a lipsit, formaţia sa impunându-se cu dificultate în faţa lui Levante, scor 1-0.

Meciul  va fi transmis de TVR1, Digi1 şi Dolce 1 la ora 21.45

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ