Semnal de ALARMĂ pentru Crin Antonescu: S-a încheiat cariera politică

| 18 noi, 2014

Atitudinea lui Crin Antonescu din campania electorală nu a fost pe planul membrilor PNL. Unul dintre vicepreşedinţii partidului susţine că atitudinea din ultimele luni a fostului preşedinte liberal a pus punct carierei politice a acestuia.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, crede că felul în care s-a comportat Crin Antonescu pe tot parcursul anului, dar şi în campania electorală pentru Cotroceni, a pus punct carierei politice a fostului şef al PNL.

„ Antonescu a scăzut (mi-e şi greu să găsesc un adverb la acest verb) aşa de mult, încât prefer să mă abţin să fac vreun comentariu. L-am apreciat foarte mult, i-am fost aproape, l-am susţinut cu toată fiinţa mea, dar ceea ce a făcut pe tot parcursul anului 2014, până la sfârşitul campaniei, l-a dus într-o postură care cred că înseamnă punct pentru cariera sa politică”, a declarat Robu, pentru presa locală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ