Semnătura lui Klaus Iohannis costă. Cu cât a fost scoasă la licitaţie cartea cu autograf a preşedintelui

| 04 dec, 2014

Cu tirajul primei ediţii a volumului autobiografic epuizat, un bucureştean scoate la licitaţie cartea „Pas cu pas” a lui Klaus Iohannis, cu autograf.

În urmă cu două săptămâni, preşedintele ales Klaus Iohannis a dat mii de autografe cu prilejul lansării cărţii sale, „Pas cu pas”. Semnătura acestuia a fost scoasă la vânzare pe internet, scrie ziarul ring.

Preţul stabilit pentru exemplarul din „Pas cu pas” semnat de Iohannis este de 438 de lei. Vânzătorul a postat fotografii cu copertele cărţii, nu şi cu autograful lui Iohannis, dar afirmă că produsul poate fi returnat de cumpărător, dacă acesta ar fi nemulţumit. Pe site-ul Amazon, cartea fără autograf a lui Klaus Iohannis costă 16,95 dolari.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 dec, 2014
Cozma Lavinia
Polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase .Ne gasiti pe polistiren3d

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ