Semnificaţia divinatorie a NEGILOR. Ce reprezintă fiecare NEG în funcţie de mărime şi formă

| 06 mai, 2014

Credinta ca negii au semnificatie divinatorie, ca si semnele din nastere si excrescentele de pe pielea corpului uman, a fost sanctificata de o traditie cu originea in timpurile cele mai vechi. Opinia generala pare a fi ca acestia, intr-un mod care azi e obscur, apar pe corp prin influente astrologice la nastere sau asupra embrionului in momentul conceptiei. Oricare ar fi originea lor, mica e indoiala ca sunt capabili sa furnizeze informatii si interpretari de valoare considerabila cu privire la caracterul si destinul persoanei pe care apar.

Rezultatele efortului laborios si rabdator al nenumaratilor lucratori care si-au directionat energiile, multe secole, spre observarea si compararea negilor si a diverselor trasaturi de caracter si a variatelor intamplari cu care par a fi asociate in caracterul si destinul uman, au fost culese de noi in beneficiul cititorilor si sunt prezentate in urmatoarele randuri. Nu e nevoie de nici o deosebire in considerarea negilor si a asa-numitelor "semne din nastere" pentru ca au origine comuna.

Interpretarea depinde de doi factori: prezentarea fizica actuala si locul in care apar pe corpul subiectului. Prezentarea fizica e determinata de 4 elemente: marime, forma, culoare si grad de pilozitate. Din punct de vedere divinatoriu, semnificatia acestora este, dupa cum urmeaza:

Mărime -  in general, se poate spune ca forta predictiei este cu atat mai mare cu cat mai mare este marimea semnului. Astfel, un neg mare este semnificativ pentru lumina pe care o arunca asupra caracterului sau destinului, pe cand un neg foarte mic, desi nu complet golit de semnificatie, nu poate fi considerat ca avand mare putere, fie in bine, fie in rau.

Forma - Un semn rotund este norocos ; unul ascutit, unghiular, rectangular sau liniar aduce ghinion ; oval - noroc moderat. Un semn proeminent este foarte norocos, daca nu e modificat de imprejurarile vietii.

Culoare - Semnele deschise la culoare - albe, galbene, maro-deschis, de culoarea mierii sau roz - au semnificatie norocoasa ; cu cat e mai inchis la culoare un semn, cu atat e mai mare semnificatia lui negativa.

Pilozitate - Cu cat e mai mare pilozitatea unui semn, cu atat este mai mare semnificatia lui negativa ; un semn lipsit de pilozitate este prevestitor de noroc. Par lung - semn negativ pentru bani ; cu cat mai scurt, cu atat mai mari sunt promisiunile de sanatate si prosperitate.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ