Senatul a adoptat un proiect prin care se reduc 12 taxe şi tarife

| 24 iun, 2014

Senatorii au adoptat marţi un proiect de lege prin care se realizează o reducere de 12 taxe şi tarife.

'Obiectul de reglementare al proiectului de lege îl reprezintă modificarea unor acte normative, în sensul eliminării sau comasării unor taxe şi tarife nefiscale. Potrivit expunerii de motive, actul normativ are ca scop reducerea costurilor administrative, eliminarea birocraţiei, reducerea poverii fiscale, astfel încât să se asigure un echilibru între încasările la bugetul de stat, stimularea mediului de afaceri şi simplificarea accesului la serviciile publice', se arată în raportul Comisiei pentru buget-finanţe.

Potrivit expunerii de motive, prin proiect se realizează o reducere de 12 taxe şi tarife, din care 5 prin eliminarea lor şi 7 prin comasare.

Proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.28/2014 pentru modificarea unor acte normative privind taxele şi tarifele nefiscale a fost iniţiat de Guvern iar Senatul este prima Cameră sesizată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ