Senatul se înnoiește de Paște: Anvelope de vară, mașini de montat/demontat anvelope și de echilibrat roți și nisip de spălat

| 10 apr, 17:00

Odată cu sărbătorile pascale, Senatul se înnoiește achiziționând anvelope de vară pentru autoturismele aleșilor, mașini de montat și demontat anvelope și de echilibrat roți, aparat de sudură, dar și nisip.

Astfel, Senatul achiziţionează 28 de anvelope de vară pentru Audi A6, 28 pentru Passat şi Vectra, 20 de anvelope pentru Volkswagen Jetta şi 4 pentru Peugeot 407.
Livrarea se va face în 7 zile de la semnarea contractului la sediul Senatului, iar atribuirea contractului se va face pe SEAP, termenul fiind până la 15 aprilie 2015.

Senatul mai achiziţionează şi aparat de sudură şi echipament de vulcanizare autoturisme care conţine maşină semi-automată de montat demontat anvelope de autoturisme, cu braţ oscilant, precum şi o maşină de echilibrat roţi pentru turisme şi autovehicule comerciale uşoare.

Senatul mai cumpără şi 48 de metri cubi de nisip spălat pentru efectuarea de lucrări de reparaţii la aleile pietonale de acces în incinta Palatului Parlamentului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ