Sentinţa în dosarul Rafo-Tender va fi dată pe 8 iunie

| 05 iun, 10:09

Sentinţa în dosarul Rafo-Tender va fi dată cu o zi înaintea prescrierii faptei de înșelăciune, adică pe 8 iunie, au hotărât judecătorii de la Curtea de Apel București. La termenul care a avut loc joi, procurorii au cerut pedepse maxime în acest dosar precum și extinderea sechestrului pentru Tender.  În schimb, avocații au cerut fie achitarea inculpaților, fie trimiterea dosarului spre rejudecare.

Ovidiu Tender a declarat joi că speră la o achitare în acest dosar, pentru că se consideră nevinovat. 

”Sper la o achitare, așa cum ar fi normal pentru faptul că sunt nevinovat”, a declarat Ovidiu Tender, joi, când a ieșit pentru puțin timp din sala de judecată.

În decembrie 2014, Tribunalul București l-a condamnat pe omul de afaceri Ovidiu Tender la 11 ani și patru luni închisoare iar Marian Iancu a primit 13 ani și opt luni de detenție în dosarul RAFO-CAROM. 

Tender a fost trimis în judecată pentru înșelăciune, instigare la abuz în serviciu contra intereselor persoanei, în formă calificată și continuată, constituirea și apartenența la un grup de crimă organizată, spălare de bani și spălare de bani în formă continuată.

În același dosar, Marian Iancu este acuzat de complicitate la înșelăciune, instigare la abuz în serviciu contra intereselor persoanei în formă calificată și continuată, constituirea și apartenența la un grup de criminalitate organizată și spălare de bani în formă continuată.

 

Citeşte şi: Scandal la procesul Tender-CAROM: Marian Iancu a fost scos din sala de judecată

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ