Serghei Stanișev către social-democrați: Guvernarea PSD a asigurat României "una dintre cele mai puternice economii din UE"

| 18 oct, 12:09

Președintele Partidului Socialiștilor Europeni (PSE), Serghei Stanișev, i-a asigurat pe social-democrați, în deschiderea lucrărilor Congresului extraordinar al PSD de duminică, că aceștia se bucură de tot sprijinul PSE, inclusiv în viitoarele alegeri, transmite Agerpres.

"Există un sentiment puternic de insecuritate, de volatilitate la nivelul întregii Europe. Noi, social-democrații europeni, trebuie să schimbăm acest lucru și trebuie să readucem o Europă a speranței și a viitorului. Pentru a reuși să facem acest lucru, și partidele care sunt membre trebuie să aibă succes. Avem nevoie de partide care să fie unite, ambițioase și din ce în ce mai deschise față de societate. Valorile noastre sunt clare iar ceea ce trebuie să facem este să le apărăm și să le punem în practică. Nu va fi ușor și știu că în România opozanții dvs. fac orice și sunt capabili de orice pentru a vă destabiliza, pentru a vă ataca și pentru a reveni la putere. (...) Nu sunteți însă singuri în lupta dvs. PSE este alături de dvs. și vă vom sprijini și în alegerile următoare. Ne bazăm pe dvs. pentru că fără dvs. nu vom fi suficient de puternici pentru a schimba Europa", a spus acesta în luarea sa de cuvânt.

Totodată, a apreciat că guvernarea PSD a asigurat României "una dintre cele mai puternice economii din UE".

"Cu prim-ministrul Victor Ponta ați condus țara spre justiție socială și spre dezvoltare. Ceea ce ați făcut este într-adevăr impresionat. Ați reușit să puneți finanțele țării în ordine și ați reușit să evitați un scenariu economic și social negativ. Ați construit astfel mediul pentru o economie puternică, una dintre cele mai puternice economii din UE, oferind 400.000 de noi locuri de muncă. Ați oferit o nouă speranță tuturor acestor oameni și României, în general", a spus liderul PSE.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ