Sevil Shhaideh - aviz pozitiv pentru funcția de ministru al Dezvoltării, Administrației și Fondurilor Europene

| 04 ian, 12:54

Sevil Shhaideh, propusă în funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, a primit, miercuri, aviz pozitiv din partea Comisiilor parlamentare reunite.

Constănţeanca Sevil Shhaide a fost avizată pozitiv, astăzi, ca ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. După ieşirea de la audierile în comisia parlamentară, Sevil Shhaideh a spus: „A fost o audiere foarte profesională. Mergem la treabă acum. Principalale urgenţe sunt asigurarea surselor de finanţare pentru autorităţile locale, dezvoltarea infrastructurii locale şi findurile europene. Trebuie o clarificare a competenţelor“. Întrebată dacă a mai primit ameninţări anonime, Sevil Shhaideh, care va fi şi vice-premier în Guvernul Grindeanu, a negat, precizând: „Trebuie să intrăm în sfera de normalitate”.

 

 

Un scandal imens s-a iscat în cadrul Comisiei pentru Administrație Publică, în timp ce Sevil Shhaideh, ministrul propus pentru Dezvoltare Regională, era audiată.

Președintele Comisiei, Florin Cârciumaru, a anunțat ca vor fi adresate un număr limitat de intrebari ministrului propus. PMP a fost exclus de la întrebări,  ceea ce a generat o reacție virulenta a parlamentarilor acestei formatiuni.

În același timp, liberalii s-au plâns că a fost aleasă o sală mult prea mică și, din această cauză, nu încap toți membrii Comisiei. Unul dintre cei care nu au mai prins loc la masă este chiar șeful USR, Nicușor Dan. Într-un final, Florin Cârciumaru a supus la vot algoritmul de întrebări deja stabilit, iar majoritatea PSD-ALDE s-a impus.

Tag-uri: Sevil Shhaideh
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 noi, 13:33
VashReabs
cephalexin and doxycycline at the same time
doxycycline treats 2003 and that long pulse widths 50 ms can silence many kinds of neurons by inducing depolarization block Herman et al

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ