Sfaturile socrului ILIE SÂRBU către ginerele VICTOR PONTA: Nu are de ales

| 26 ian, 16:28

Ilie Sârbu, liderul senatorilor PSD, a declarat într-un interviu pentru RFI, că nu există un altă persoană capabilă să il înlocuiască pe Victor Ponta la conducerea partidului și că îi recomandă acestuia "să lupte" pentru şefia partidului

Ilie Sârbu Victor Ponta. Răspunzând unei întrebări despre viitorul lui Victor Ponta în PSD, Ilie Sârbu a spus că "e prea tânăr ca să-şi facă probleme de genul ăsta. La anii lui, dacă i-aş avea eu... Să lupte! Păi, dacă el la 40 şi ceva de ani nu luptă, atunci ce să facem noi, cei care suntem generaţia a doua cum s-ar spune".

Referitor la sprijinul de pe care îl are Ponta în partid, Sârbu susține că nu există o persoană potrivită care ar puteaa să îl înlocuiască pe Victor Ponta la șefia PSD. "La ora actuală, cu micile excepţii pe care le-am văzut şi care sunt şi altele, sigur că nu putem acum să tragem concluzia că la nivelul unui partid ca al nostru, atât de mare, nu vor fi şi alte nemulţumiri. Dar per total, global, cum vreţi să luaţi lucrurile şi dacă ne uităm cu atenţie, aşa privind lucrurile de sus, în PSD, poate mi-aţi da dvs. un alt nume care ar putea să-l înlocuiască. Pentru mine e Victor Ponta, cu calităţile şi cu defectele lui, nu suntem perfecţi nici unul. Dar când mă uit la ceilalţi colegi, încă nu s-a ridicat nici unul la nivelul lui", informează B1.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ