Simona Halep a primit azi o veste senzaţională din partea WTA

| 04 noi, 2014

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost nominalizată, alături de americanca Serena Williams, nr. 1 mondial, şi de germanca Andrea Petkovic, pentru titlul de cea mai bună jucătoare a lunii octombrie, lună în care Halep şi Williams au disputat finala Turneului Campioanelor de la Singapore, în care s-a impus americanca (6-3, 6-0), iar Petkovic a câştigat Turneul de la Sofia, informează site-ul WTA.

Potrivit WTA, desemnarea se va face pe baza voturilor exprimate pe site-ul oficial până vineri, la ora 1,00, iar câştigătoarea va fi anunţată vineri.

Simona Halep a ajuns în finala Turneului Campioanelor de la Singapore după două victorii obţinute în faţa canadiencei Eugenie Bouchard şi a Serenei Williams (6-2, 6-0), şi o înfrângere în faţa sârboaicei Ana Ivanovic, iar în semifinale a eliminat-o pe poloneza Agnieszka Radwanska.

Andrea Petkovic s-a impus în Turneul Campioanelor de la Sofia, turneu câştigat de Simona Halep în 2013.

Simona Halep a mai fost nominalizată anul acesta pentru de titlul de jucătoarea lunii, în iulie, când titlul i-a revenit Serenei Williams.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ