Ion Ţiriac, noul manager al Simonei Halep?

| 04 noi, 2014

Ion Țiriac ar fi managerul din umbră al Simonei Halep de ceva vreme,omul de afaceri aranjându-i deja tenismenei de 23 de ani mai multe contracte, susține Adevărul.ro.

Astfel, conform aceleași surse, Virginia Ruzici se ocupă de consiliere sportivă iar Ion Țiriac şi-a asumat în ultimul timp rolul de “tutore” al Simonei în afara terenului.

Halep a apelat la specialiştii din cadrul holdingului deţinut de Țiriac încă de la semnarea contractului cu Dedeman, care i-a adus 500.000 de euro. De asemenea, afaceristul român a ajutat-o pe Simona să semneze cu două companii germane, Adidas şi Porsche. Firma de echipament sportiv îi plăteşte lui Halep aproximativ un milion de euro anual, în vreme ce fabricantul de automobile i-a oferit Simonei un bolid de 130.000 de euro.

Cum legăturile dintre cei doi par a fi tot mai strânse, Țiriac s-a întâlnit, la finalul săptămânii trecute, cu Simona Halep la Madrid, iar apoi cei doi au zburat la Paris pentru a urmări un meci din semifinalele turneului Masters 1000.

Mai mult, se pare că în timpul turneului de la Wimbledon, Simona Halep a fost căutată de reprezentanţii IMG World, cea mai importantă companie de management sportiv, dar discuțiile nu au fost fost concretizate printr-un contract, tocmai pentru că Halep colabora cu Ion Ţiriac.

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai respectaţi manageri din tenis, el fiind atât antrenor cât și manager multor nume mari ale tenisului masculin: Ilie Năstase, Guillermo Vilas, Boris Becker, Goran Ivanisevic şi Marat Safin.

Simona Halep, nedreptățită de englezi. Ce au scris despre româncă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ