Simona Halep debutează la Australian Open în fața unei jucătoare din calificări

| 15 ian, 09:22

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, a doua favorită, va debuta împotriva unei adversare venite din calificări la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului, care va începe luni la Melbourne, potrivit tragerii la sorți efectuate vineri.

Dacă va trece de manșa inaugurală, Halep, numărul doi mondial, va întâlni în turul secund învingătoarea dintre Alize Cornet (Franța) și Bojana Jovanovski (Serbia).

Irina Begu (25 ani, 31 WTA), cap de serie numărul 29, va juca în primul tur cu suedeza Johanna Larsson (27 ani, 54 WTA), pe care a învins-o anul trecut în sferturi la Seul, cu 6-4, 7-5, iar apoi a câștigat titlul.

Monica Niculescu (28 ani, 38 WTA) o va avea ca adversară pe brazilianca Teliana Pereira (27 ani, 46 WTA), în fața căreia a câștigat anul trecut, la București, în optimi, cu 6-2, 6-3.

Alexandra Dulgheru (26 ani, 62 WTA) pare a avea o misiune facilă în fața australiencei Storm Sanders (21 ani), ocupanta locul 383 mondial.

Andreea Mitu (24 ani, 95 WTA) va lupta în primul tur cu o adversară valoroasă, germanca Julia Gorges (27 ani, 43 WTA), în fața căreia a câștigat în 2014, în primul tur la Poitiers (ITS), cu 1-6, 6-4, 6-3.

Principala favorită a turneului, americanca Serena Williams va avea un adversar dificil în runda inaugurală, Camila Giorgi (Italia), numărul 35 mondial. Rusoaica Maria Șarapova (N. 5) o va înfrunta pe japoneza Nao Hibino, în timp ce Garbine Muguruza (N. 3) va primi replica jucătoarei estoniene Anett Kontaveit.

Finala de anul trecut a fost câștigată de Serena Williams, Simona Halep oprindu-se în sferturile de finală, pentru al doilea an consecutiv.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ