CTP, previziune sumbră despre SIMONA HALEP

| 19 ian, 18:36

Simona Halep a fost eliminată din primul tur la Australian Open, aceasta fiind cea mai mare surpriză de până acum, pe tabloul fetellor. Numărul 2 mondial, Simona Halep, a fost învinsă cu 4-6, 3-6 de chinezoaica Shuai Zhang, numărul 133 WTA.

Simona Halep a ieşit de pe tabloul principal de la Australian Open 2016, eliminarea sa provocând o undă de şoc în rândul românilor, care o vedeau pe Simona capabilă de a-şi depăşi performanţa de anul trecut, când a atins sferturile.

Citește și:  Simona Halep, DĂRÂMATĂ: Prima declaraţie a jucătoarei după eliminarea de la Australian Open

Comentând jocul Simonei Halep, Cristian Tudor Popescu avertizează că aceasta va ieşi din Top 5 dacă nu va adopta un stil mai ofensiv. Într-o declaraţie pentru ziarulring.ro, CTP a comentat eliminarea compatrioatei noastre: "Din nou, Simona s-a ciocnit de o adversară cu un joc foarte agresiv, cu lovituri decisive, la linie, care și-a asumat tot timpul astfel de riscuri. De câte ori întâlnește o astfel de jucătoare, Simona are mari probleme. 90 la sută din aceste meciuri, Simona le-a pierdut. Lucici, Baronni, Alizee Cornet, Cepelova - același tip de jucătoare -, cu ele a pățit același lucru. Simona nu știe cum se contracareze jocul agresiv al adversarelor.

Asta e, tu, numărul 2 mondial, nu prea e frumos să pierzi așa. Fără acest tip de joc ofensiv, Simona nu va ajunge numărul 1 mondial și îi va fi greu să se mențină și în primele cinci jucătoare din lume. Îi e teamă, când vezi că e groasă, încerci să joci ce știi mai bine fără să îți asumi riscuri, dar ea nu prea face asta niciodată", a explicat Cristian Tudor Popescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 ian, 11:42
Alex Zielinschi
Simona Halep vs CTP
Eu strig de multi ani sa nu il mai iintrebe nimeni despre tenis pe dl CTP. N-are nici o legatura. Sunt atattea valori in tenis in Romania, incat aveti de unde sa alegeti (cu trimitere catre televiziuni dar si catre publicatii). Ii dati domnului acestuia bani sa comenteze....pfff si heheh! Cat despre Simona, felicitari! Nr. 2 mondial....extraordinar domne'! A fost vreunul dintre voi vreun "numar" la ceva? Am convingerea ca nu. Stati in "banca voastra", va rugam respectuos!
21 ian, 09:11
ionion
tarziu
V-ati trezit tarziu stimabile domn. De mai bine de un an strig la dvs sa mai lasati palmele alea jos ca ma dor urechile de la atata aplaudat de aplaudac, nu v-a pasat de starea mea si nici a natiunii. A-ti continuat cu "rostogolirea" adevarului si a-ti prostit multimea crezand c-o sa salvati insalvabilul. A-ti dat credite exact ca Bancorex. Acum sunteti in faliment. Stiti ce-a facut "printesa" dvs in 2015? Nimic interesant. Priviti top 10 jucatoare cu victorii contra top10, Simona nu exista.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ