Simona Halep a trecut de Karolina Pliskova și ajunge în semifinale la Sydney

| 13 ian, 09:04

Simona Halep a câştigat cu 6-4, 7-5 împotriva numărului 11 mondial, Karolina Pliskova, al doilea meci jucat în acest an în circuitul WTA. Compatrioata noastră s-a calificat în semifinale, urmând să joace împotriva rusoaicei Svetlana Kuzneţova.

Simona Halep a câştigat în două seturi confruntarea de miercuri dimineaţă, de la Sydney, cu jucătoarea cehă Karolina Pliskova, pe care o mai învinsese de două ori în circuitul WTA. Halep a intrat bine în meci şi după ce Pliskova a început prin a-şi câştiga serviciul au urmat cinci game-uri la rând câştigate de Halep.

La scorul de 5-1 jucătoarea noastră a redus turaţia, permiţându-i cehoaicei să se apropie la 5-4. A urmat la serviciu Simona, care după ce a salvat o minge de break a câştigat primul set în 40 de minute, scor 6-4.

Citește și:  Simona Halep a trecut de optimi la Sydney: 'Am jucat cel mai bun tenis al meu în setul al treilea''

Setul doi a fost ceva mai disputat, Halep piezându-şi serviciul la scorul de 4-3. A evitat însă ca partida să se decidă în setul trei, reuşind breaş-ul la scorul de 5-5, după care şi-a adjudecat serviciul, setul doi încheindu-se după 59 de minute, scor 7-5 pentru Halep.

În total, cele două jucătoare au stat în teren o oră şi 39 de minute. Cu 12 minute mai puţin a durat partida dintre Svetlana Kuzneţova şi Sara Errani, câştigată de rusoaică cu 7-6, 6-0. Kuzneţova va fi următoarea adversară a Simonei, în semifinalele turneului de la Sydney.


Tag-uri: Simona Halep, Sydney
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 13:34
alexandru valeriu
Nedumerire .
Un asa-zis suporter isi exprima parerea (ca mama omida) ca Simona si-a atins potentialul maxim in anii trecuti . Ce Nostradamus ! Milioane de sportivi ar dori sa atinga acest maxim in disciplina careia au concurat si se vor mai intrece . Locul 2 in lume -Wow !

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ