Simona Halep, Elizabeta Samara și Horia Tecău, premiați de Gheorghe Hagi

| 17 dec, 22:39

Trei dintre cei mai buni sportivi români ai anului, toți constănțeni, jucătoarea de tenis Simona Halep, jucătoarea de tenis de masă Elizabeta Samara și tenismanul Horia Tecău au fost premiați, joi seara, la Ovidiu, de Gheorghe Hagi, pentru performanțele lor, înaintea partidei dintre FC Viitorul Constanța și Steaua București, din sferturile de finală ale Cupei României.

Halep a câștigat anul acesta trei turnee, la Shenzhen, Dubai și Indian Wells, a jucat semifinale la US Open și a participat la Turneul Campioanelor de la Singapore, terminând sezonul pe locul al doilea în clasamentul WTA.

Samara a devenit anul acesta campioană europeană la simplu, a cucerit argintul european la dublu feminin și cu echipa.

Horia Tecău a câștigat în 2015 turneul de Mare Șlem de la Wimbledon și Turneul Campionilor, ambele la dublu, alături de olandezul Jean-Julien Rojer.

Halep și Samara au asistat la meci, iar Tecău, aflat în Statele Unite, unde pregătește sezonul competițional viitor, a fost reprezentat de tatăl său. Cei trei au primit câte un tricou al echipei FC Viitorul cu numele lor și cu numărul 1 pe spate, precum și câte o plachetă.

''Sincere felicitări din partea Academiei Hagi pentru rezultatele excelente realizate în anul 2015! Prin performanțele atinse în cariera ne-ați demonstrat că nu există bariere pentru a pătrunde și a te menține în elita mondială!'', este textul înscris pe fiecare dintre plachete, potrivit unui comunicat al Academiei Hagi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ