Simona Halep și Roger Federer, pe afișul oficial al turneului de la Madrid

| 01 apr, 18:08

Ion Țiriac, proprietarul turneului de la Madrid, i-a făcut un cadou special Simonei Halep. Jucătoarea va apărea alături de elvețianul Roger Federer pe noul afiș oficial al competiției din capitala Spaniei, în locul liderului mondial Serena Williams și a ibericul Rafael Nadal.

Competiția de la Madrid, care va avea loc între 1 și 10 mai, se joacă pe zgură și face parte din concursurile de categorie Premier Mandatory, la fel ca Indian Wells şi Miami. La ediția din 2014, Simona Halep a ajuns până în finală, unde a fost învinsă de rusoaica Mariei Sharapova.

Tot mai multe voci vorbesc despre o colaborare neoficială între Simona Halep și Ion Țiriac, omul de afaceri ocupăndu-se și de imaginea jucătoarei.

Simona Halep joacă în noaptea de miercuri spre joi, de la ora 02:00, în sferturile de finală de la Miami, unde o va întâlni pe americanca de pe locul 45 WTA, Sloane Stephens. O victorie ar trimite-o pe româncă în semifinale, unde ar putea da peste liderul mondial Serena Williams.

 

Citeşte şi: SIMONA HALEP nu uită să se distreze la Miami. Ce selfie-uri și-a făcut

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 mai, 21:20
Dumitrita
Oferta de munca
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ