Simona Halep, nominalizată la titlul de jucătoare a lunii februarie în circuitul WTA

| 05 mar, 14:23

Românca Simona Halep, numărul trei mondial, a fost nominalizată între cele trei finaliste pentru titlul de cea mai bună jucătoare a lunii februarie în circuitul profesionist feminin de tenis (WTA).

Cehoaica Lucie Safarova, câștigătoarea turneului de la Doha, și germanca Andrea Petkovic, victorioasă la Antwerp, sunt contracandidatele Simonei, care s-a impus luna trecută în turneul WTA de la Dubai, turneu de categoria Premier.

Simona Halep a fost principala favorită în Emiratele Arabe Unite, dar presiunea nu a afectat-o și a trecut pe rând de Daniela Hantuchova (Slovacia), Țvetana Pironkova (Bulgaria), în două seturi, pentru ca apoi să învingă două jucătoare tin top 10, rusoaica Ekaterina Makarova și daneza Caroline Wozniacki, de fiecare dată în trei seturi. În finală, Halep a câștigat în fața cehoaicei Karolina Pliskova, cu 6-4, 7-6 (4), și și-a trecut în palmares al zecelea titlu WTA din carieră. După succesul de la Dubai, Halep a urcat în pe locul al treilea în clasamentul Road To Singapore, pentru calificarea la Turneul Campioanelor.

Serena Williams a fost desemnată jucătoarea lunii ianuarie, iar cea mai bună din februarie va fi anunțată vineri, pe site-ul WTA, în urma voturilor fanilor.

Citeste si: Simona Halep, UMILITĂ în presă

Tag-uri: Simona Halep
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ