Simona Halep - Serena Williams în semifinale la Indian Wells. Ce a declarat Serena

| 19 mar, 09:33

Simona Halep, numărul trei mondial, o va întâlni vineri seară pe Serena Williams, liderul WTA, în semifinalele turneului de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 5.381.235 dolari, după ce americanca a învins-o, miercuri, în sferturi, pe elvețianca Timea Bacsinszky (N. 27), cu 7-5, 6-3.

Serena Williams a pus capăt seriei de 15 victorii consecutive a elvețiencei de 25 de ani, care a avut un debut mai bun de meci, conducând cu 3-1 în primul set. Williams a luat trei ghemuri la rând și a întors scorul (4-3), iar apoi și-a adjudecat primul set cu 7-5, în 47 de minute în fața numărului 26 mondial.

În setul al doilea, după ce fiecare și-a pierdut serviciul, Serena nu a mai cedat controlul jocului și a profitat de erorile neforțate ale adversarei, care a arătat semne de oboseală. Bacsinszky venea după două turnee câștigate în Mexic, la Acapulco și Monterrey. Ultima înfrângere a jucătoarei din Țara Cantoanelor data din ianuarie, în turul al treilea la Australian Open, când Garbine Muguruza (Spania) câștiga cu 6-3, 4-6, 6-0.

După meci, Serena a rememorat ultimele două întâlniri pe care le-a avut cu Simona Halep, în perspectiva meciului de vineri cu românca. Simona şi Serena s-au confruntat la Turneul Campioanelor, primul meci pierdut de americancă, 0-6, 2-6, al doilea câștigat, în finală, 6-3, 6-0. “Aceste meciuri au fost total diferite. Ceea ce am învățat cel mai mult a fost că trebuie să fiu pregătită. Mă aștept de la ea să facă un meci incredibil. Nu cred că la prima dispută de atunci eram pregătită pentru asta. Acum sunt gata pentru ea, mă aștept să fie marea jucătoare care e capabilă să fie”, a declarat Serena Williams.

Citeşte şi: SIMONA HALEP este în semifinale la INDIAN WELLS!

Serena (33 ani), câștigătoare a turneului de la Melbourne, primul de Mare Șlem al anului, a ajuns și ea la 15 victorii consecutive. Ea revine anul acesta la Indian Wells după o pauză de 14 ani.

Simona Halep (23 ani), a treia favorită la Indian Wells, a trecut, miercuri, de spaniola Carla Suarez, numărul 13 mondial (cap de serie nr. 12), cu 5-7, 6-1, 6-1. Românca, semifinalistă la Indian Wells și în 2014, are deja două turnee câștigate în 2014, la Shenzhen și Dubai, și a ajuns la 10 titluri în circuitul WTA.

Serena are 4-1 în duelurile directe cu Halep, dar fiecare a obținut câte o victorie în toamnă la Turneul Campioanelor de la Singapore, Simona cu 6-0, 6-2 în grupă, iar Williams cu 6-3, 6-0 în finală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ