Când joacă Simona Halep FINALA de la Indian Wells

| 21 mar, 16:25

Simona Help și Jelena Jankovic vor disputa finala turneului de la Indian Wells, duminică, de la ora 20.00 ora României. Meciul va fi transmis de DolceSport.

"Este o jucatoare dificila, un adversar greu. Am jucat multe meciuri impotriva ei si fiecare a fost foarte dificil. Stiu ca trebui sa alerg mult, sa lovesc mingile cu putere si sa fiu agresiva. Trebuie sa fiu concentrata la fiecare minge, deoarece ea lupta pana la sfarsit. Dar sunt pregatita sa joc impotriva ei. Pot castiga acest titlu, dar ma astept la un meci foarte greu", a declarat Halep despre finală.

Jucătoarea noastră a ajuns în ultimul act al turenului de la Indian Wells după ce americanca Serena Williams, numărul 1 mondial s-a retras înaintea partidei din semifinale, din cauza unei accidentări la genunchiul drept.

Simona Halep ocupă locul 3 în clasamentul WTA în timp ce adversara sa, Jelena Jankovic, se situează pe poziția 3.

Citește și: Simona Halep, în finală la Indian Wells după ce Serena Williams s-a retras înaintea semifinalei. Cu cine joacă ultimul act

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ