DOLIU în familia Simonei Halep

| 10 mar, 09:07

Familia Simonei Halep este în doliu! Vărul primar al sportivei şi-a pus capăt zilelor, luni seara, în Constanţa, în casa în care locuia.

Se pare ca nu a lasat niciun bilet de adio prin care sa-si explice gestul.

Tanarul avea doar 29 de ani si sunt zvonuri ca ar fi trecut printr-o experienta nefericita in dragoste, dar - in acelasi timp - sunt voci care spun ca barbatul ar fi acumulat datorii la jocurile de noroc.

Simona Halep, aflata in aceasta perioada in Statele Unite ale Americii, unde urmeaza sa participe la turneul de la Indian Wells, a aflat luni seara cumplita veste.

 

Mama Simonei si mama tanarului care si-a pus capat zilelor sunt surori. Familia Simonei Halep a mai trecut anul trecut prin doua astfel de experiente dureroase. In luna martie, tenismena si-a pierdut o matusa greu incercata de o boala incurabila, iar iunie si-a inmormantat un unchi.

 

Citeşte şi: SIMONA HALEP, cea mai bună sportivă a lumii, în luna februarie

Tag-uri: Simona Halep, tenis
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ