Faţa neplăcută a Simonei Halep. Dialog aprins cu antrenorul la Indian Wells

| 23 mar, 18:59

Simona Halep a câştigat turneul de la Indian Wells, reuşind să obţină cel mai important titlu din cariera sa. S-a impus în faţa Jelenei Jankovic, într-un meci extenuant după o revenire fabuloasă în setul al doilea. Meciul a durat două ore şi 40 de minute, în trei seturi: 2-6, 7-5, 6-4.

Antrenorul lui Halep, Victor Ioniţă, nu a scăpat de reproşurile şi nervii româncei. În setul decisiv, la 2-1 pentru Jankovic, Halep a cerut sfaturi de la antrenorul ei, potrivit DolceSport.

"Este doar un joc de pozitionare, nu mai e nici drepata, de rever... E vorba de cine sta mai aproape de linie si sa dicteze punctul. Asta vreau sa faci, sa stai cu picioarele pe linie", i-a spus Ioniță.

"Asta vrei tu sa fac eu? Misto!", a replicat sportiva noastra.

Apoi a continuat: "Si eu vreau sa ma incurajati mai tare, sa tipati acolo, ca astia tipa de sunt doar ei pe stadion. E greu, dar, ma rog, e OK. E in regula!".

"Mingea aia care iti vine lob... Fa un pas inapoi, daca vezi ca nu o simti... Ori o iei mai repede putin, ori las-o sa se ridice, sa dai directie. Nu te mai baga in ea asa. Daca te bagi, o iei cand e foarte sus, OK? Si hai... picioare, picioare si crede!", a incheiat Ioniță.

Citeşte şi: VIDEO Simona Halep a stârnit hohote de râs: Nu a putut să ridice trofeul Indian Wells

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 mar, 21:15
yehudy
titlul articolului nu se sustine in text.
banuiesc ca autorul articolului in curand va descoperi si el o noua "gaina care naste pui vii", asemenea mesterului cristoiu.
doresc sa-mi exprim aprecierea si totala admiratie pentru cum a luptat simona! si, mai ales, pentru omul care este simona! simona este cineva, dar este un om la locul lui!
altii sunt neica nimeni, dar cauta sa se afirme cu titluri de scandal care, chiar ar trebui sa-l faca sa roseasca si pe ultimul nesimtit. inteleg daca un om este prost: asta este, a fost lovit de soarta sarmanul. dar cand omul este nesimtit, nu am nici o mila si nici o intelegere.

cred ca autorul titlului ar trebui sa prezxinte scuze publice pe acest site!

stiu ca scuzele sunt cel mai greu lucru pe care un nesimtit consimte sa le ofere.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ