SIMONA HALEP merge în turul III de la Indians Wells

| 13 mar, 23:52

După un început ezitant contra rusoaicei Daria Gavrilova, Simona Halep s-a impus în turul secund de la Indian Wells, scor 2-6, 6-1, 6-2. Jucătoarea noastră a acuzat căldură sufocantă din Miami.

Sub soarele aprins din Florida, jucătoarea noastră a început puternic meciul, a realizat break pe serviciul adversarei, la 2-1, şi totul a părut că intră pe făgaşul firesc al unui meci scurt pentru numărul 3 mondial.

Însă Simona Halep şi-a pierdut rapid serviciul, iar rusoaica Daria Gavrilova, plină de energie, a început să creeze daune majore cu dreapta. După un nou game disputat pe propriul serviciu, Halep s-a văzut condusă cu 5-2. Un alt game slab al româncei, iar Gavrilova a închis setul cu al treilea break, 6-2, în 34 de minute!

Halep a început bine a doua parte a meciului şi a bifat breakul, 1-0, dar Gavrilova, la fel ca-n primul set, a revenit imediat cu rebreak. Jucătoarea noastră a părut afectată de temperatura ridicată din Florida, dar a smuls un nou break, dublat, în sfîrşit, cu propriul serviciu. Cu o deplasare în teren mai bună, Simona a preluat controlul punctelor şi a dus scorul la 4-1 în favoarea ei. Apoi, Halep şi-a adjudecat setul, 6-1!

Mult mai grijulie pe propriul serviciu, Halep a început setul al treilea atentă şi a dus rapid scorul la 2-1. A urmat un break al Simonei Halep, care a îngenucheat-o pe Gavrilova, rusoaica fiind foarte instabilă pe propriul serviciu. Apoi, românca nu s-a mai uitat înapoi şi a cîştigat ultima parte a meciului cu 6-2!

În turul III de la Indian Wells, Simona Halep va da de cîştigătoarea dintre Sachia Vickery şi Varvara Lepcenko.


"Am fost nervoasă la începutul meciului, mai ales în primul set. Adversara mea a jucat foarte agresiv, a fost un meci foarte dificil. Seturile următoare am încercat să fiu mai relaxată", a explicat Simona la finalul meciului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ