Simona Halep o poate egala pe Serena Williams

| 21 feb, 2014

Românca Simona Halep a devenit săptămâna trecută, după succesul de la Doha (Qatar), a 12-a jucătoare din istoria tenisului feminin care a reuşit să câştige şapte finale consecutive în circuitul WTA.

Dacă va reuşi să se impună şi în următoarea finală pe care o va disputa, reprezentanta ţării noastre o va egala pe americanca Serena Williams, numărul unu mondial, care a cucerit opt titluri în opt finale consecutive, jucate între 2012 (Charleston) şi 2013 (Brisbane).

Lider din acest punct de vedere este germanca Steffi Graf, cu 15 trofee în tot atâtea finale disputate la rând, urmată de belgianca Kim Clijsters (11), americanca Venus Williams, sârboaica Monica Seles şi belgianca Justine Henin, toate cu câte 10 titluri consecutive.

În vârstă de 22 ani, Simona Halep a intrat în elita tenisului profesionist feminin după această serie de succes, urmând ca de luni să ocupe poziţia a 7-a în clasamentul WTA. Jucătoarea română este în prezent accidentată la glezna dreaptă, fiind nevoită să se retragă din turneul de la Dubai încă din primul tur, medicii recomandându-i o perioadă de repaus de 10 zile.

Halep a câştigat în 2013 turneele de la Nurnberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia, iar anul acesta s-a impus la Doha.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ