Simona Halep urcă încă două locuri în clasamentul WTA

| 06 mar, 2014

În prezent, singurele tenismene din lume mai bune decât Simona Halep sunt Serena Williams (care nu participă la Indian Wells 2014), Na Li, Agnieszka Radwanska şi Viktoria Azarenka.

Simona Halep a urcat pe locul 5 în clasamentul WTA în timp real, prin resetarea punctajelor tenismenelor la începutul turneului de la Indian Wells.

WTA a scăzut tuturor tenismenelor punctele obţinute anul trecut la Indian Wells, astfel că Simona Halep a urcat de pe locul 7 până pe locul 5.

În prezent, singurele tenismene din lume mai bune decât Simona Halep sunt Serena Williams (care nu participă la Indian Wells 2014), Na Li,  Agnieszka Radwanska şi Viktoria Azarenka.

Faţă de clasamentul dat publicităţii în 3 martie, Halep le-a depăşit pe Maria Şarapova şi Angelique Kerber, care anul trecut au avut un parcurs lung la Indian Wells: rusoaica a câştigat turneul, iar germanca s-a oprit în semifinale.

ProSport scrie că Halep are toate şansele să îşi păstreze locul 5 după acest turneu, însă trebuie să lege câteva victorii. În turul 1, Halep stă, în turul 2 o poate întâlni pe nipona Nara Kurumi, iar în turul 3 - pe Lucie Safarova din Cehia. Apoi, ar începe meciurile grele pentru tenismena noastră, Halep putându-le întâlni pe Sara Errani sau Eugenie Bouchard în optimi şi pe Viktoria Azarenka sau  Agnieszka Radwanska în fazele superioare.

Pentru a rămâne pe locul 5, Halep trebuie să câştige turneul sau să lege câteva victorii şi să spere că Şarapova şi Kerber să se împiedice mai repede decât au făcut-o anul trecut. Rusoaica Şarapova poate fi oprită din cursa către un nou titlu la Indian Wells chiar de către Sorana Cîrstea, pe care ar putea-o întâlni în turul 3.

Pe lângă Halep şi Cîrstea, la Indian Wells vor evolua Monica Niculescu şi Alexandra Cadanţu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ