Simularea evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a începe marţi

| 18 feb, 2014

Simularea evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a începe marţi cu proba scrisă la Limba şi literatura română, urmată miercuri de simularea la Matematică, iar joi de cea la Limba şi literatura maternă pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale.

Potrivit calendarului simulărilor aprobat de Ministerul Educaţiei Naţionale, rezultatele vor fi afişate vineri, 7 martie.

În Bucureşti, la simulări participă 12.973 de elevi de clasa a VIII-a din 198 unităţi de învăţământ de stat şi 317 elevi din 13 unităţi particulare.

'Rezultatele obţinute de elevi la simularea evaluării naţionale pentru absolvenţii clasei a VIII-a sunt analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ în care s-au desfăşurat simulările naţionale din anul şcolar 2013-2014, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri pentru îmbunătăţirea performantelor şcolare', precizează MEN.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ