Singur de sărbători? S-a inventat aplicaţia care te scuteşte de explicaţii în faţa familiei VIDEO

| 03 dec, 2013

Bărbaţii singuri nu vor mai trebui să le dea prietenilor şi rudelor grijulii explicaţii despre viaţa lor amoroasă. Un grup de specialişti a creat aplicaţia care le dă celor din jur impresia că ai o iubită. Invisible Girlfriend este o prietenă virtuală care te sună sau îţi trimite mesaje şi cadouri.

Cei care vor să-şi păcălească familia sau prietenii vor avea ca "rezerva" un suflet pereche la distanţă cu care să converseze.

Pentru 10 dolari pe lună, norocosul primeşte cadouri simbolice, apeluri telefonice generate automat şi SMS-uri şablon, scrie Daily Mail. Pentru cei care doresc mai multă atenţie din partea jumătăţii lor virtuale, taxele se triplează. Astfel, contra unui cost de 30 de dolari, aşa-zisa iubită îi bombardează cu mesaje şi postări pe Facebook. Cei care plătesc 50 de dolari pe lună au parte de şi mai multe avantaje, autorii aplicaţiei obligându-se să creeze o poveste impresionantă prin care bărbatul să-şi convingă rudele că are noroc în dragoste.

Noua aplicatie este încă în faza de testare, iar fondatorul ei, Matt Homann, se gândeşte dacă să angajeze actriţe sau să folosească voci generate de calculator pentru iubitele virtuale. El lucrează şi la o aplicaţie numită Invisible Boyfriend şi spune că ambele versiuni vor fi deschise şi comunităţii LGBT.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ