Sir Alex Ferguson se retrage la finalul sezonului de la Manchester

| 08 mai, 2013

Cel mai celebru antrenor din Anglia, Sir Alex Ferguson, 71 ani, şi-a confirmat retragerea de la echipa Manchester United. Palmaresul acestuia cuprinde 13 titluri, 5 Cupe ale Angliei, 4 Cupe ale Ligii engleze, 2 trofee în Liga Campionilor (1998, 2008), Cupa Mondială a Cluburilor (2008), Cupa Intercontinentală (1999), Supercupa UEFA (1991) şi Cupa Cupelor (2001).

''Decizia de a mă retrage este una la care m-am gândit mult şi este una pe care nu am luat-o uşor. Era important pentru mine să las clubul în cea mai bună situaţie posibilă şi cred că am reuşit. Mergând înainte, sunt încântat să preiau rolurile de director şi ambasador ale clubului. Cu aceste activităţi, alături de alte interese ale mele, privesc înainte spre viitor'', a declarat tehnicianul scoţian pe site-ul www.manutd.com.

Sir Alex Ferguson, în vârstă de 71 de ani, va avea nevoie de o operaţie la şold în viitorul apropiat. Ferguson a ajuns la Manchester United în noiembrie 1986, de la echipa scoțiană Aberdeen, înlocuindu-le la acea vreme pe Ron Atkinson. Acesta a contribuit la cucerirea a 13 titluri de către Manchester United, care a ajuns la un total de 20, record absolut în Anglia.

Clubul nu a oferit încă detalii despre succesorul lui Sir Alex Ferguson.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ