Sistemul Informatic Integrat Vamal este din nou funcțional

| 07 ian, 11:12

Problemele tehnice apărute la nivelul echipamentelor care susțin Sistemul Informatic Integrat Vamal au fost remediate, iar sistemul este funcțional începând cu data de 7 ianuarie, potrivit unui comunicat al Direcției Generale a Vămilor.

Toate structurile teritoriale au fost informate, iar desfășurarea activității vamale se derulează în condiții optime, precizează DGV.

Marți, DGV a anunțat că Sistemul Informatic Integrat Vamal (SIIV) este momentan indisponibil, din cauza unor probleme tehnice apărute la nivelul echipamentelor, și că au fost informate în mod operativ toate structurile vamale teritoriale cu privire la folosirea procedurii alternative utilizată în astfel de situații (depunerea și prelucrarea declarațiilor vamale pe suport hârtie), astfel încât să se asigure desfășurarea în bune condiții a procesului de vămuire.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ