Situaţie de urgenţă administrativă la Palatul Parlamentului, marţi dimineaţă. Ce se întâmplă la Casa Poporului

| 06 mar, 18:12

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor se va reuni marţi dimineaţă pentru a rezolva „o situaţie de urgenţă administrativă”, în condiţiile în care, din 1 februarie, nu mai sunt ghizi pentru vizitele la Palatul Parlamentului şi trebuie să se organizeze un concurs pentru angajarea acestora, a anunţat secretarul Camerei Ioana Bran.

„Mâine (marţi – n.r.), de la 9.45, va mai fi un Birou Permanent scurt pentru o situaţie de urgenţă administrativă. Din 1 februarie nu mai sunt ghizi pentru vizitele în Palatul Parlamentului şi atunci se găseşte o soluţie pentru această problemă", a afirmat deputatul PSD.

Chestionată de ce nu mai sunt ghizi, ea a spus că trebuie să se facă o modificare în structura de organizare a Parlamentului pentru a-i angaja.

„Din cauza contractelor de colaborare, nu se mai poate şi atunci, probabil, se va face o modificare în structura de organizare a Palatului pentru a-i angaja efectiv. Se va face un concurs", a răspuns secretarul Camerei Deputaţilor.

De asemenea, Biroul Permanent a aprobat solicitarea Comisiei de egalitate de şanse între femei şi bărbaţi pentru a susţine marţi, înainte de a începe lucrările şedinţei, o declaraţie cu prilejul Zilei de 8 martie.

Potrivit Ioanei Bran, Comisia de apărare şi ordine publică va efectua, marţi, o vizită de lucru la SPP.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ