ŞOCANT! Bebeluş, în stare gravă după ce ar fi fost scăpat din mâini în timpul botezului. Reacţia INCREDIBILĂ a preotului

| 28 mai, 20:29

Un băieţel de numai o lună, din Botoşani, se află în stare gravă la spital după un incident petrecut, în timp ce era botezat. Martorii spun că bebeluşul ar fi fost scăpat din mâini de preot, moment în care, s-a lovit cu gura de marginea cristelniţei, apoi a căzut în vas şi a înghiţit multă apă. El a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul de Pediatrie din Botoşani şi de acolo a fost trimis la Iaşi.

Preotul bisericii din Botosani unde s-a petrecut incidentul recunoaste ca, in timpul ceremoniei a avut loc un incident. Nu vrea sa spuna insa exact ce s-a intamplat desi martorii sustin ca barbatul l-ar fi scapat pe cel mic in timp ce, potrivit ritualului, il ridica pe baietel ca sa il scalde in cristelnita. Copilul i-a alunecat din mana si atunci s-a lovit de vasul din aluminiu.

"In timpul botezului i s-a facut rau copilului. A fost sunata ambulanta, a fost luat si dus copilul. Am inteles ca acum este bine. Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa fie sanatos”, a spus preotul Ilie Liviu Florariu

Preotul spune ca in cei 16 ani de cand slujeste nu a patit niciodata asa ceva. Parintii au chemat imediat o ambulanta.

"Am fost solicitati pentru un copil la biserica la botez care prezenta un traumatism la nivelul gingiei si buzei. Copilul era constient dar agitat. A fost transportat in conditii de siguranta la spital pentru investigatii suplimentare”, a spus Liviu Stan, medic Ambulanta Botosani.

Intre timp, pentru ca starea lui se agrava, baietelul a fost transferat de la sectia de reanimare a Spitalului de Pediaterie din Botosani la Iasi. Parintii nu au depus deocamdata o plangere impotriva preotului. Vor lua o decizie in functie de starea copilului.

 

Citeşte şi: DOLIU în muzică! Un artist român a murit la doar 26 de ani

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ