Şocant: Român găsit mort în toaleta unui avion

| 26 feb, 08:33

Un cetăţean român a fost găsit mort în toaleta unui avion care efectua un zbor de la Bogota la San Jose, capitala Costa Ricăi, a anunţat compania columbiană Avianca.

"Avianica anunţă cu regret că un pasager român a fost găsit mort la bordul zborului LR 697 operat astăzi (miercuri) de către filiala sa LACSA pe ruta Bogota-San Jose", a anunţat compania columbiană într-un comunicat.

Românul, în vârstă de 47 de ani, călătorea împreună cu o femeie de 35 de ani, tot româncă.
Aceasta le-a spus forţelor de ordine că bărbatul a fost vizibil nervos pe tot parcursul zborului şi că s-a dus de mai multe ori la baie.

La un moment dat, femeia a adormit, iar când s-a trezit, cu 5 minute înainte de aterizare, a remarcat că românul nu era pe scaun. S-a dus să îl caute la baie şi când a văzut că nu îi răspunde, a cerut ajutorul însoţitoarelor de bord. Acestea au descuiat uşa şi au găsit trupul neînsufleţit al românului.

Autorităţile din Costa Rica au demarat o investigaţie cu privire la cauzele incidentului.

Tag-uri: avion, pasager român
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ