ŞOCANT! Un simplu comisar nu poate justifica o avere de un milion de euro

| 06 mai, 17:21

Agenţia Naţională de Integritatea constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de de 4.740.262 lei (aproximativ 1.143.000 euro), între averea dobândită şi veniturile realizate împreună cu familia de Constantin Tănase, fost comisar în cadrul Gărzii Financiare Constanţa, în perioada 1 ianuarie 2000 - 31 decembrie 2011, potrivit Agerpres.

 

Potrivit unui comunicat al ANI, inspectorii de integritate au sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Constanţa, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de Constantin Tănase, în perioada exercitării funcţiei publice.

ANI precizează că l-a informat pe fostul comisar despre declanşarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de care beneficiază, iar acesta a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ