ŞOCANT! Viorel Hrebenciuc l-a turnat pe Mircea Geoană la DNA

| 19 mar, 11:15

Fostul lider PSD Viorel Hrebenciuc a fost audiat joi în dosarul privind finanţarea campaniei lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale din 2009.

Viorel Hrebenciuc l-a denunţat pe Mircea Geoană că l-ar fi trimis pe acesta la afaceristul Ioan Niculae pentru a-i cere fonduri de campanie, informează RomaniaTV.

Citeşte şi: MIRCEA GEOANĂ recunoaşte că a fost învins de VICTOR PONTA

De aici reiese clar că Mircea Geoană ştia despre şpăgile date în campania sa electorală. În plus, Hrebenciuc a mai spus că Geoană se sfătuia cu Sorin Ovidiu Vîntu privind sumele pe care să le ceară drept finanţare în campania sa.

Potrivit Agerpres, Viorel Hrebenciuc a declarat că de finanțarea campaniei electorale s-au ocupat Mircea Geoană și apropiații acestuia Ionuț Costea și Ion Bazac.

"În acest context, Geoană m-a trimis personal la Niculae pentru a-l ruga să contribuie la finanțarea campaniei. Nu a vrut să discute cu Costea. S-a întâlnit cu Niculae, l-a rugat în numele lui Geoană și să plătească niște sondaje la INSOMAR. Niculae a fost de acord. A discutat cu Teodorescu. Ulterior, am aflat că între Interagro și INSOMAR s-a încheiat un contract privind situația construcțiilor în România. Plata s-a făcut pentru sondajele de opinie ale lui Geoană", a declarat Viorel Hrebenciuc.

În acest dosar, Mită pentru PSD, Gheorghe Bunea Stancu a fost achitat, stabilindu-se că nu a dat bani pentru campania lui Mircea Geoană din 2009.

Citeşte şi: GEOANĂ arată acuzator cu degetul: Hrebenciuc minte! Ştie că m-am certat cu...

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ