Cu cine împarte celula cel mai bogat om din România

| 03 apr, 14:57

Directorul Bibliotecii Universitare din Iaşi, prof.dr. Gheorghe Teodorescu, a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare, alături de magnatul Ioan Niculae.

"Este şocant şi nedrept. Oficial, nu am primit încă nimic, lucrul acesta mă depăşeşte... mă va marca toată viaţa. Nu am cuvinte, totul este complet aiuritor", atât a putut spune aseară Gheorghe Teodorescu.

Directorul BCU Iaşi, Gheorghe Teodorescu, a fost ridicat de poliţişti de la domiciliu înainte de miezul nopţii trecute, scrie zdi.ro. El urmează să execute doi ani şi şase luni de închisoare.

Prof.dr. Gheorghe Teodorescu, de la Facultatea de Filosofie şi Ştiinţe Social-Politice de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi şi actualul director al Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu" din Iaşi, a fost condamnat la doi ani şi şase luni închisoare cu executare în dosarul „Mită la PSD".

În acelaşi dosar a fost condamnat şi Ioan Niculae, care figurează în topul Forbes 2015 ca fiind cel mai bogat om din România, şi Viorel Bărac, apropiat al acestuia, care vor executa tot doi ani şi şase luni de închisoare, iar Gheorghe Bunea Stancu, fost lider PSD, a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare.

Citeşte şi: SENTINŢĂ pentru IOAN NICULAE: 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ