Mircea Geoană REACŢIONEAZĂ la condamnările din dosarul Mită la PSD: Nu am nicio legătură

| 02 apr, 21:38

Mircea Geoană,  candidatul PSD la alegerile prezidenţiale din 2009, susține că aceste condamnări din dosarul ”Mită la PSD” nu au nicio legătură cu el. Chiar dacă cei implicați în dosar spuneau că dau mită pentru campania lui Geoană, fostul prezidențiabil susține că el nu este implicat.

"Am fost martor și este extrem de evident că un candidat la președinție nu se ocupă de finanțarea campaniei electorale. Nu-l cunosc pe domnul Niculae și nu am cum să trimit pe cineva la domnul Niculae, cum să trimit pe cineva la un om pe care nu-l cunosc?", notează stiripesurse.

Campania mea prezidențială nu a fost construită cu INSOMAR, așa cum se arată în acest dosar. Eu mi-am făcut campania cu un institut din SUA.

Citeşte şi: MITĂ LA PSD: DNA cere închisoare cu executare pentru greii din dosar

Asocierea mea cu această situație este practic inexistentă. Ceea ce a spus Viorel Hrebenciuc este o prostie”, a declarat Mircea Geoană.

Citeşte şi:  SENTINŢĂ pentru IOAN NICULAE: 2 ani şi 6 luni de închisoare cu executare

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ