Sondaj CSCI: peste jumătate dintre români sunt mulţumiţi de activitatea premierului Ponta

| 21 oct, 2013

Peste jumătate dintre români se declară mulţumiţi de activitatea de până acum a premierului Victor Ponta, în timp ce peste 60% şi-au exprimat nemulţumirea faţă de activitatea de până în prezent a preşedintelui Traian Băsescu, relevă un sondaj realizat de CSCI la începutul lunii octombrie.

Întrebaţi cât de mulţumiţi sunt de activitatea de până acum a lui Victor Ponta în funcţia de prim-ministru, 53% dintre respondenţi se declară mulţumiţi - 44% au spus că sunt "destul de mulţumiţi", iar 9% - "foarte mulţumiţi". La aceeaşi întrebare, 45% dintre respondenţi au spus că sunt nemulţumiţi: 22% - 'foarte nemulţumiţi', 24% - 'destul de nemulţumiţi', se arată în sondajul CSCI, citat de Agerpres.

În cazul activităţii de până acum a lui Traian Băsescu în funcţia de preşedinte al României, 69% dintre respondenţi s-au declarat nemulţumiţi: 40% - 'foarte nemulţumiţi', 29% - 'destul de nemulţumiţi'. Un procent de 30% s-au arătat mulţumiţi de activitatea preşedintelui Băsescu: 23% - 'destul de mulţumiţi', 7% - 'foarte mulţumiţi'.

În ambele situaţii, a existat şi câte un procent dintre respondenţi care nu au ştiut sau nu au vrut să răspundă la întrebările legate de activitatea premierului şi a preşedintelui.

Sondajul a fost realizat de CSCI la solicitarea Fundaţiei Multimedia, pe un eşantion de 1.090 interviuri, multistadial cluster, cu selecţia probabilistică a persoanelor. Eşantionul a fost validat pe baza datelor INSSE 2009 şi recensământul populaţiei 2002. Eroarea tolerată este de plus/minus 3,1%, la un nivel de probabilitate de 95%. Sondajul a fost realizat în perioada 1-5 octombrie.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 oct, 2013
Stefan
Sondaj fara credibilitate
Daca aduni procentele, se depaseste 100%, ca la voturile din Teleorman. Aiurea, nu pot fi atatia idioti in tara asta!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ